Verzekeringen voor jouw

woning
fiets
reis
laptop
gezin
inboedel
gemoedsrust

Bijna alles is te verzekeren. Maar verzekeren zonder zorgen, dat doe je bij ons.

Verzekeringen zijn saai!

Voor veel mensen een reden om er niet veel tijd aan te besteden. Totdat je er na een flinke schade achter komt dat het niet goed is geregeld. Had ik maar...

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het klinkt als een cliché, maar het is wel waar. Als er schade is aan jou, je auto, je spullen of je huis dan is het fijn als dat goed verzekerd is. Maar wanneer ben je goed verzekerd?
Dat nemen we samen door. Hoe ziet jouw (financiele) situatie eruit. Ben je alleen of heb je een gezin? Ben je afhankelijk van jouw auto voor bijvoorbeeld je werk? Welke dromen heb je voor de toekomst? Maak je je ergens zorgen over? Zomaar een aantal vragen die we tijdens ons gesprek kunnen bespreken. Wij kennen jou, we kennen de regio en we kennen de verzekeringsmarkt. Daarom mag je van ons altijd het best passende aanbod verwachten.  
Het hebben van goede verzekeringen stelt je in staat om extra te genieten van de mooie momenten in het leven. Ze bieden financiële bescherming en zorgen ervoor dat je er in tijden van nood niet alleen voor staat. Of het nu gaat om het beschermen van je woning, je gezondheid, jouw voertuig(en) of zelfs jouw dierbaren, goede verzekeringen en een goede adviseur kunnen een wereld van verschil maken.
Wij staan klaar om je te helpen de juiste verzekeringen te vinden die aansluiten bij jouw behoeften en budget. Onze deskundige adviseurs zullen naar je luisteren, je begeleiden en ervoor zorgen dat je vol vertrouwen door het leven kunt gaan, wetende dat je goed beschermd bent.
Maak vandaag nog de keuze voor verzekeren zonder zorgen en neem contact met ons op.

Onze aanpak

Gemak

Doen waar je goed in bent. Dat is ons motto. Jij kunt je richten op de mooie momenten in het leven. In de tussentijd zorgen wij ervoor dat:
● we je wensen in kaart brengen● voor je vergelijken op basis van voorwaarden en premie● hulp bieden bij schade● regelmatig contact met je opnemen om te zorgen dat jouw verzekering nog steeds bij je past

Het beste aanbod

Door onze jarenlange ervaring weten wij met welke partijen we moeten samenwerken om jou het beste aanbod te bieden. En vooral ook welke partijen niet. 
Wij vergelijken hier voor jou op prijs en kwaliteit van voorwaarden en schadeafhandeling. 
Zo maken we samen het voorstel dat het beste past bij jouw situatie en jouw wensen.

Vaste prijs

Onze verzekeringen zijn altijd zonder provisie. Je betaalt een vast bedrag per maand voor onze dienstverlening, afgestemd op jouw situatie en jouw wensen. Wel zo eerlijk, vinden wij! 
Meer over onze abonnementen

Ook verzekeren zonder zorgen?

Bekijk onze werkwijze en tarieven of plan direct een vrijblijvende afspraak in, waarbij we jouw wensen en mogelijkheden doornemen.