Werkwijze

Jouw financiële zaken voordelig, transparant en persoonlijk geregeld!

Geen verborgen kosten

In tegenstelling tot veel andere adviseurs, werken wij zonder provisie. Onze beloning spreken wij af in de vorm van een abonnement. Of op basis van een eenmalige factuur in het geval van bijvoorbeeld een hypotheek. Zo weet je precies waar je aan toe bent en betaal je altijd een eerlijk bedrag voor onze dienstverlening.  

Uitgebreide inkoop

Door samen te werken met de juiste partijen en goede afspraken te maken kopen wij scherp in. Regelmatig evalueren wij onze samenwerkingen en passen, als dat nodig is, onze inkoop hierop aan. Dat voordeel komt jou als klant ten goede. Niet alleen in de prijs, maar ook in voorwaarden en bijvoorbeeld schadeafwikkeling.

Persoonlijk

Wij geloven in persoonlijk contact. Financieel advies is mensenwerk. En een goed financieel advies kan dan wat ons betreft alleen als je elkaar goed kent of leert kennen. Open en eerlijke communicatie hoort daarbij. Op die basis werken wij omdat wij geloven dat dit leidt tot de beste resultaten. Een samenwerking begint daarom altijd met een (digitale) kop koffie of thee. 
Zijn we geen match? Geen probleem. Dan geven we dat aan en verwijzen we je door naar een collega adviseur buiten ons kantoor. 

Wij zijn er om jou te helpen met al je vragen over verzekeringen en hypotheken. Bij ons sta jij als klant centraal en vinden we het belangrijk dat we jou persoonlijk en op maat kunnen adviseren. Wij zijn er voor particulieren en ondernemers die hun financiële zaken op een transparante, prettige en duidelijke manier geregeld willen hebben. 
We vinden het heel belangrijk dat we jou goede kwaliteit bieden. Daarom zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zorgen we ervoor dat we de beste oplossingen kunnen bieden. Ook vinden we het belangrijk dat je altijd weet waar je aan toe bent. Daarom hebben we een duidelijk en eerlijk beloningsmodel, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Als bedrijf hebben we goede afspraken met verzekeraars en andere partijen. Hierdoor kunnen we altijd de beste oplossingen vinden tegen een eerlijke prijs. Ook als particulier kun je bij ons terecht voor een persoonlijk advies op maat.
We begrijpen dat de wereld van verzekeringen en hypotheken soms ingewikkeld kan zijn. Daarom leggen we alles graag in begrijpelijke taal uit, zodat jij precies weet wat je kunt verwachten.
Meer weten? Neem contact met ons op en plan een vrijblijvende kennismaking. 

Wij beloven dat we...

duidelijk zijn

Geen moeilijke taal. Hypotheken en verzekeringen makkelijk uitgelegd.

transparant zijn

Geen provisie, maar een eerlijk abonnement op basis van jouw wensen.

het makkelijk maken

Wij regelen alles, van offerte tot aanvraag.

Artboard 4

persoonlijk zijn

Jij kent ons, wij kennen jou. Wat ons betreft de basis voor een goed advies.

regelmatig contact hebben

Onze service stopt niet na afsluiten. Regelmatig hebben wij contact om te zorgen dat alles up-to-date blijft.

bereikbaar zijn

Contact op de manier die jou past. Online of op locatie. Telefonisch, via e-mail of Whatsapp. Bij jou thuis, op de zaak of op ons kantoor.

Testimonials

“Al klant sinds het begin. Dat is een bewuste keuze en dat bevalt goed. Ik kan altijd even bellen of appen als ik ergens mee zit. Ook zetten ze regelmatig een stap extra, waardoor het voor mij nog makkelijker is om mijn zaken goed geregeld te hebben"

Emma Koote

Particuliere verzekeringsklant

“Ik ben erg tevreden over het verzekeringsadvies welke ik van Thomas heb ontvangen. Zijn snelle reacties en proactieve benadering zijn erg prettig. Hij biedt goed advies en denkt echt met je mee. Thomas levert kwaliteit in verzekeringsadvies en ik zou hem zeker aanbevelen.. ”

William Schreuders

Eigenaar van Schreuders Groen

''Thomas is al sinds 2021 onze adviseur voor alle particuliere verzekeringen en sindsdien is er regelmatig contact. Als je een vraag stelt komt hij altijd snel met een heldere reactie. De schades die wij hebben gehad zijn altijd keurig en vlot opgelost, dus ook dat kan niet beter.''

Bianca & Jurriën

Particuliere verzekeringsklanten

''Voor mijn woning had ik snel verzekeringen nodig. Na een kort overleg werd dat direct geregeld. Ook de premie was een stuk minder dan dat ik nu betaal, dus dat is mooi meegenomen. Gelukkig nog geen schade gehad, maar ik heb er vertrouwen in dat ook dit vlot wordt afgehandeld.''

Ben Kuiper

Particuliere verzekeringsklant

Vergelijk ons

Om je een beter beeld te geven van onze dienstverlening, hebben wij uitgebreide documenten beschikbaar waarin wij uiteenzetten wat wij voor jou kunnen betekenen. Deze documenten zijn speciaal ontwikkeld om jou een goed inzicht te geven in onze werkwijze, onze expertise en onze tarieven. 
Maar wij zijn niet de enige dienstverlener die dit soort documenten aanbiedt. Er zijn vele andere advieskantoren die vergelijkbare informatie verstrekken. Het is dan ook belangrijk om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken, voordat je een keuze maakt. 
Ben je geïnteresseerd in onze documenten en wil je meer weten over onze dienstverlening? Kies dan hieronder de vergelijkingskaart van jouw keuze. Uiteraard mag je ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.