Ondernemen is risico nemen

Maar dan wel beheerst en met de juiste kennis

Als ondernemer weet je als geen ander dat het nemen van risico's een essentieel onderdeel is van het zakendoen. Maar het is ook belangrijk om bewust en afgewogen met deze risico's om te gaan. Daar komen verzekeringen in beeld. Ze vormen een waardevol instrument om jezelf en je bedrijf te beschermen tegen onvoorziene gebeurtenissen. Of het nu gaat om aansprakelijkheid, bedrijfsschade, of arbeidsongeschiktheid, het hebben van de juiste verzekeringen biedt gemoedsrust en zorgt ervoor dat je kunt blijven focussen op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je onderneming. 
Wij begrijpen de unieke risico's waarmee ondernemers te maken krijgen. We staan klaar om jou te helpen bij het beheren van risico's en het samenstellen van het juiste verzekeringspakket voor jouw onderneming. Benieuwd naar hoe wij risicomanagement toepassen in de praktijk en wat we daarmee voor jou en jouw onderneming kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we de specifieke behoeften en uitdagingen van jouw bedrijf bespreken en ervoor zorgen dat je goed beschermd bent. Wacht niet langer en laat ons je ondersteunen bij het veiligstellen van jouw onderneming, zodat jij je kunt concentreren op het verwezenlijken van je zakelijke doelen.

Onze aanpak

Gemak

Doen waar je goed in bent. Dat is ons motto. Jij kunt je richten op waar jij goed in bent. In de tussentijd zorgen wij ervoor dat we:
● jouw risico's in kaart brengen● voor jou vergelijken op basis van premie en voorwaarden● hulp bieden bij onverhoopte schade● regelmatig contact met je opnemen om te zorgen dat alles up-to-date blijft

Het beste aanbod

Door onze jarenlange ervaring weten wij met welke partijen we moeten samenwerken om jou het beste aanbod te bieden. En vooral ook welke partijen niet. 
Bij deze partijen vergelijken we voor jou op prijs, kwaliteit van voorwaarden en schadeafhandeling.   
Zo maken we samen het voorstel dat het beste past bij jouw situatie en jouw wensen.

Vaste prijs

Onze verzekeringen zijn altijd zonder provisie. Je betaalt een vast bedrag per maand voor onze dienstverlening, afgestemd op jouw onderneming. Wel zo eerlijk, vinden wij! 
Meer over onze abonnementen?

Ook verzekeren zonder zorgen?

Bekijk onze werkwijze en tarieven of plan direct een vrijblijvende afspraak in, waarbij we jouw wensen en mogelijkheden doornemen.