Zakelijke hypotheek voor pand of grond

Wij helpen ondernemers op weg naar de meeste passende zakelijke hypotheek

Bedrijfspand of grond financieren? Dan helpt een zakelijke hypotheek om dit mogelijk te maken. Een zakelijke hypotheek is namelijk een lening die je afsluit voor de financiering van de aankoop of verbouwing van onroerend goed. Deze financiering heeft een vaste loopt. Wij helpen je met het in kaart brengen van jouw mogelijkheden en zorgen ervoor dat jij de meest passende hypotheek krijgt. Uiteraard ontzorgen wij je van A tot Z. 

Ons traject in 5 stappen

1

Kennismaking

Geen klant en geen vraagstuk is hetzelfde. De start van het traject is daarom altijd een persoonlijke kennismaking en een goed gesprek. 

2

Quick Scan starten

Kunnen wij van toegevoegde waarde zijn? Dan vragen wij je een aantal documenten aan te leveren en gaan we aan de slag met onze Quick Scan. Hierin staat een eerste beoordeling van de haalbaarheid en onze kosten voor de verdere begeleiding. 

3

Quick Scan bespreken

We nemen samen de opzet en ons advies door. Op basis hiervan maken we de definitieve opzet en kunnen we offertes gaan aanvragen voor jouw hypotheek. 

4

Beste voorstel kiezen

Elke geldverstrekker heeft zijn eigen voorwaarden. Op basis van de aanvraag komen er verschillende voorstellen op tafel. Deze bespreken we en zo komen we samen tot de meest passende deal voor jouw hypotheekvraagstuk.  

5

Geregeld!

Alles is in kannen en kruiken. Je kunt aan de slag met het realiseren van je plannen. Tot de volgende keer!

Persoonlijk advies?