Image placeholder
Image placeholder

Jouw woning verduurzamen

Wil je jouw woning verduurzamen maar weet je niet waar te beginnen? Als financieel adviseur helpen wij je graag bij het verkennen van de mogelijkheden en het vinden van de juiste financieringsmogelijkheden. 
Er zijn verschillende manieren waarop je jouw woning milieuvriendelijker kunt maken en tegelijkertijd kosten kunt besparen. Een van de meest effectieve manieren om te verduurzamen is door te investeren in energiebesparende maatregelen. Denk aan isolatie, zonnepanelen, een warmtepomp, een zonneboiler of energiezuinige apparaten. Deze investeringen kunnen de energiekosten van jouw woning aanzienlijk verlagen en tegelijkertijd de CO2-uitstoot verminderen. Daarnaast zijn er verschillende subsidies en financiële regelingen beschikbaar om woningeigenaren te ondersteunen bij verduurzaming. 
Het is belangrijk om te begrijpen welke financieringsmogelijkheden het beste bij jouw situatie passen. Dit kan variëren van eigen spaargeld, een lening bij de bank, tot een duurzaamheidslening of het afsluiten van een (groene) hypotheek. 
Als financieel adviseur helpen wij jou graag bij het in kaart brengen van de mogelijkheden en het maken van de juiste keuze. 

Illustration

Adviseur Duurzaam Wonen

Er is een speciale cursus ontworpen om adviseurs inzicht te geven in alles wat erbij komt kijken om een huis duurzamer te maken. Hierbij gaat het onder andere over verschillende regelingen die helpen bij de financiering van duurzame aanpassingen. Denk aan subsidies, maar ook aan opties in combinatie met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) of je hypotheek. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan diverse duurzaamheidsopties, zoals isolatie, zonnepanelen en warmtepompen.

Onze adviseurs hebben deze cursus succesvol afgerond en kunnen je met vertrouwen begeleiden in de stappen naar een duurzamer huis!
Illustration