Een hypotheek die bij jou past: onafhankelijk en voordelig hypotheekadvies op maat

Stap voor stap begeleiding door onze hypotheekadviseurs

Jouw ideale hypotheek in 5 stappen?

Hypotheekadvies voor particulieren

Je wilt een goed hypotheekadvies. Onafhankelijk, met een goede rente en voor een eerlijke en vaste prijs. Wij regelen het voor jou van kennismaking tot notaris.
Belangrijke momenten in je leven vragen om een goed advies. Zo'n belangrijke financiële beslissing neem je het liefst goed onderbouwd. Je eerste koophuis, als je gaat samenwonen, op zoek gaat naar een ruimere woning voor jou en je gezin of juist een oplossing in geval van een scheiding. 
Onze adviseurs zijn er voor jou, in welke fase van je leven je ook bevind. We nemen je mee in alle mogelijkheden die er zijn en zoeken de best passende hypotheek voor jou. Wij ontzorgen je van A tot Z, vanaf het eerste gesprek tot aan de notaris. Maar ook daarbij gaat onze service door, want we zorgen er graag voor dat alles ook blijft aansluiten op jouw situatie. 
Tijdens het gehele adviestraject heb je één aanspreekpunt. Dat is makkelijk communiceren, door korte lijnen, snelle reacties en vertrouwen. 
Natuurlijk is iedere hypotheek anders. Wat voor jou het beste past? Geen idee nog. Maar dat onderzoeken we graag onder het genot van een kop koffie of thee. Wij verdiepen ons graag in jouw verhaal en jouw situatie. Alleen zo kunnen we zorgen voor het beste advies. Zo’n eerste gesprek is gratis en natuurlijk vrijblijvend. 
Plan vandaag nog een afspraak in om snel een duidelijk antwoord te krijgen op je belangrijkste vragen.

 • Illustration

  Eerste woning kopen (starters)

  Op zoek naar een eerste woning? En benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw startershypotheek? Wij helpen je met het vinden van de best passende oplossing. 

 • Illustration

  Andere woning kopen (doorstromer)

  Een grotere woning? Of juist wat kleiner? Wij helpen je in de zoektocht naar jouw volgende hypotheek en zorgen dat je met een gerust hart jouw volgende woning kan kopen. 

 • Illustration

  Woning verduurzamen

  Besparen op je energielasten? Bijdragen aan een schonere wereld? Neem contact met onze financiele verduurzamingsexperts op en wij nemen je mee in de alle financiële mogelijkheden. 

 • Illustration

  Woning verbouwen

  Innovative digital solution for a marketing company. We worked on UX for the company website to make it more effective and increase the number of leads.

 • Illustration

  Hypotheek oversluiten

  Op zoek naar een lagere rente? Of zijn er andere zaken waardoor oversluiten mogelijk interessant is? Wij helpen je graag met het maken van de juiste berekeningen, het inzichtelijk maken van jouw mogelijkheden en natuurlijk bij het omzetten van je hypotheek.

Onze aanpak

Gemak

Een hypotheek afsluiten zonder zorgen. Dat is ons doel. Daarom zorgen wij ervoor dat:
● wij jouw situatie goed in kaart brengen● wij de beste hypotheek voor je vinden● het verzamelen van documenten voor jouw hypotheek vlot verloopt● wij een vinger aan de pols houden gedurende het hele traject● dat jij precies weet waar je voor kiest● wij regelmatig contact met je opnemen om te zorgen dat alles up-to-date blijft

Het beste aanbod

Door onze jarenlange ervaring weten wij met welke partijen we moeten samenwerken om jou het beste aanbod te bieden. En vooral ook welke partijen niet. 
Wij vergelijken voor jou verschillende hypotheken, rentes en voorwaarden, op basis van jouw wensen en onze ervaring.
Zo komen we samen tot de hypotheek die het beste past bij jouw situatie en jouw wensen.

Vaste prijs

Wij werken met vaste prijzen voor onze hypotheken. Zo weet jij na het eerste gesprek precies waar je aan toe bent. Het eerste gesprek is vrijblijvend en dus zonder kosten. 

In 5 stappen naar jouw ideale hypotheek

1

Stap 1

Samen brengen we jouw (of jullie) financiële situatie in kaart. Dit begint met een gesprek met een van onze adviseurs. Op basis van de woning die je op het hebt en in combinatie met jouw financiële situatie maken wij een advies en kies je een hypotheek. Vervolgens vragen wij een offerte (rente-aanbod) bij je aan bij de geldverstrekker van jouw keuze.  

2

Stap 2

In de tweede fase ontvang je een rente-aanbod van de hypotheekverstrekker van jouw keuze. Wij controleren deze goed, voordat we deze naar jou doorsturen. Na deze controle kun jij het rente-aanbod doornemen en zet je als jij akkoord bent je handtekening. Over het algemeen is een rente-aanbod beperkt geldig, dus wacht niet te lang!

3

Stap 3

Na het ondertekenen van het rente-aanbod begint het echte papierwerk. De hypotheekverstrekker wil graag weten of jij in staat bent de hypotheeklast op de korte en termijn te betalen. Hiervoor lever je verschillende documenten aan. Gelukkig kan dat bij ons allemaal digitaal, zelf via een app. Dit maakt het veel makkelijker. Wij controleren de door jou aangeleverde documenten en versturen deze naar de hypotheekverstrekker. Vervolgens start de beoordeling. De ene geldverstrekker doet dit in een paar dagen, terwijl de andere hier soms meerdere weken voor nodig heeft. In alle gevallen houden wij een vinger aan de pols. 

4

Stap 4

Als alle documenten zijn beoordeeld en akkoord zijn bevonden, volgt de definitieve offerte. De hypohteekverstrekker is dan al akkoord met jouw hypotheek. Nu ben jij aan zet. Samen controleren we de definitieve offerte. Na akkoord zet jij je handtekening en is je hypotheek geregeld. Gefeliciteerd! 

5

Stap 5

De laatste stap is het passeren van de hypotheek bij de notaris. Deze zorgt ervoor dat de hypotheek en de overdracht van jouw woning op de juiste wijze wordt ingeschreven. Bij de notaris teken je de hypotheekakte en de akte van levering van de aan te kopen woning. Nu krijg jij ook de sleutels van jouw nieuwe woning en kan het genieten (of verbouwen) beginnen. Veel plezier en tot de volgende keer!

Ook wonen zonder zorgen?

Bekijk onze werkwijze en tarieven of plan direct een vrijblijvende afspraak in, waarbij we jouw wensen en mogelijkheden doornemen.