De meest passende financiering voor ondernemers


Als ondernemer zie je kansen waar anderen die niet zien. En die kansen wil je natuurlijk benutten. Om zo jouw onderneming te laten groeien en weer een stap te zetten. Soms kan een bedrijfsfinanciering nodig zijn om die stap te kunnen zetten. Het is fijn om dan een partner naast je te hebben die dezelfde taal spreekt en jou van A tot Z meeneemt in het traject van jouw bedrijfsfinanciering. Wij helpen je met de financiering van jouw ambitie en zorgen ervoor dat je zo kunt groeien, uitbreiden, toekomstbestendig worden of juist jouw onderneming kunt redden. 
Jouw huisbankier geeft ook prima advies, maar zijn aanbod is waarschijnlijk beperkt tot de eigen bank. Wij kijken verder dan dat en bieden jou onafhankelijk advies. Met ons netwerk zijn wij in staat voor jou de juiste partijen te vinden die passen bij jouw ambitie. Banken, factoring, lease of bijvoorbeeld crowdfunding. Een optimale financiering is een kwestie van maatwerk. 
Neem contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking of bekijk onze 5 stappen naar een passende financiering hieronder. 

Ons traject in 5 stappen

1

Kennismaking

Geen klant en geen vraagstuk is hetzelfde. De start van het traject is daarom altijd een persoonlijke kennismaking en een goed gesprek. 

2

Quick Scan starten

Kunnen wij van toegevoegde waarde zijn? Dan vragen wij je een aantal documenten aan te leveren en gaan we aan de slag met onze Quick Scan. Hierin staat een eerste beoordeling van de haalbaarheid en onze kosten voor de verdere begeleiding. 

3

Quick Scan bespreken

We nemen samen de opzet en ons advies door. Op basis hiervan maken we de definitieve opzet en kunnen we offertes gaan aanvragen voor jouw financiering. 

4

Beste voorstel kiezen

Elke financierder heeft zijn eigen voorwaarden. Op basis van de aanvraag komen er verschillende voorstellen op tafel. Deze bespreken we en zo komen we samen tot de meest passende deal voor jouw financieringsvraagstuk. Als we samen een keuze hebben gemaakt, doen wij direct de aanvraag.  

5

Geregeld!

Alles is in kannen en kruiken. Je kunt aan de slag met het realiseren van je plannen. Tot de volgende keer!

Jouw ambitie versnellen?

Maak vandaag nog een afspraak voor een kennismaking!